Advies

Pantone kleuren bij Monika Sas Interieur

Een passend advies

Materialenplan

Accessoires

Verlichtingsplan

Verlichtingsplan

Werkwijze

Proces

Om echt betekenis voor je te hebben moet ik jou in jouw eigen omgeving ontmoeten, horen en zien. Ik wil jou graag in je huis zien bewegen en rondlopen. Horen hoe jij je ruimte en je spullen ervaart. Aan tafel gaan we in gesprek over je wensen, wat je voor je ziet en wat je wilt. Maar natuurlijk kijken we ook naar je budget. Bescheiden of ruim, er is altijd het optimum te vinden binnen de mogelijkheden. Daarom kom ik altijd met meerdere ontwerpen. En dan volgt het meest uitdagende deel van het proces: samen op zoek naar wat er allemaal nog meer mogelijk is. Een ruimte kan altijd meer aan dan je denkt – het zou zonde zijn om potentiële opties te laten liggen. Zo krijgen interieur én proces vorm. Samen aan de slag om het op z’n allerbeste en allermooist te krijgen. Samen voor jou!

Ontwerpen met lef

Verder gaan dan wat bekend is en verwacht wordt. Grenzen verkennen. En die, als het even kan, overschrijden. Dat is het liefste wat ik doe. En dat doe ik niet in mijn uppie in mijn eigen ontwerpstudio. Ik doe dat samen met jou, bij jou aan tafel. Want ik wil jou laten durven om verder te kijken dan je normaal doet. We gaan samen ‘op reis’ om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is en wat jij mooi en goed vindt. Zo betreden wij samen gebieden waar je nog niet bent geweest. Maar die een nieuw perspectief bieden en een veelbelovend ontwerplandschap tonen. Waar je dingen tegenkomt die onverwacht zijn. Waardoor je keuzes kunt maken die weliswaar lef vergen, maar die er voor zorgen dat jij jouw unieke plek krijgt die je blij maakt en waar je trots op bent. Omdat het jóuw plek is door de dingen die jij wilt en mooi vindt. Door de keuzes die jij gemaakt hebt. Lef brengt leven. 

Balans en evenwicht

Dit zijn twee natuurlijke begrippen die elk met hun eigen betekenis voelbaar en zichtbaar gemaakt kunnen worden. We hebben allemaal een ingegeven neiging om precies dát punt te zoeken en te vinden waar rust heerst – omdat daar alles precies is zoals het moet zijn, niets overstemt het andere.

Daar komt eigenlijk alles wat een interieur maakt samen: functionaliteit, lijnen, identiteit, materialen kleur – noem het harmonie. Natuurlijk ligt bij iedereen dat punt ergens anders, en openbaart harmonie zich bij ieder mens op een andere manier, op een andere plek. Met inzet van mijn kennis, ervaring en achtergrond gaan we daarnaar op zoek. Handig is dat in mij twee op het oog verschillende werelden verenigd zijn maar die elkaar perfect aanvullen: een exacte achtergrond waar dingen ‘kloppen’, gekoppeld aan creativiteit en gevoel voor wat mooi en goed is. Een krachtige mix die er voor zorgt dat het beste van die werelden in de optimale combinatie gebruikt en ingezet kan worden. Functionaliteit en structuur, stijl en smaak. Deskundig en persoonlijk. Alles optimaal in verhouding. Dan is het goed!

Jouw identiteit voorop

Identiteit gaat over het eigen karakter of een individueel kenmerk. En juist dát onderzoeken, verkennen en er mee spelen gebruik ik om tot een goed ontwerp te komen. Dat is de kern en van daaruit is alles mogelijk. Het gaat dus heel erg over persoonlijkheid – dat wat jou maakt tot wat jij bent. Design is daar onlosmakelijk mee verbonden. Jij moet jezelf terug kunnen vinden en herkennen in wat er om jou heen wordt bedacht. Design is niets anders dan – met wat mogelijk is – vorm geven aan jouw persoonlijke voorkeuren en smaken. Zodat het een afspiegeling is van jouw identiteit. Jij in jouw ruimte, die jouw karakter ademt. Jullie horen bij elkaar!

Vooruit kijken

We leven in het nu en dat stelt z’n eigen eisen. Maar het is ook belangrijk om oog te hebben voor wat zich aandient en gaat komen. Wonen en werken loopt meer en meer in elkaar over. Dan is het handig om een goeie en comfortabele werkplek te integreren in je woonsfeer, zonder dat het botst. Je interieur wordt flexibeler en multifunctioneler. Daarnaast blijven we tot op hoge leeftijd thuis wonen. Dus kijken ook of je je woning alvast duurzaam en seniorbestendig kunt voorbereiden. Zonder afbreuk te doen aan de leefwensen van nu. Of komen er wellicht kinderen, of gaan ze juist op termijn het huis uit? Allemaal zaken die van grote invloed zijn op hoe je in je woning leeft en hoe je het inricht. Door er nu oog voor te hebben maak je maximaal gebruik van de mogelijkheden die er zijn. En blijft je woning de plek waar je je thuis voelt. Onder alle omstandigheden.
 

Samenwerken

De keuzes voor jouw interieur verdienen het om op betrouwbare en professionele wijze vorm te krijgen. Daarom ga ik alleen maar in zee met mensen en bedrijven die aanvoelen en begrijpen wat ik doe. Die bewezen hebben dat ze het kunnen maken zoals ik wil. Snel en goed, met de beste spullen en waarborgen. Die maatwerk leveren en trots zijn op wat ze doen. Vakmensen dus. En dat betaalt zich uit! Samen staan we voor het beste resultaat. In kwaliteit en in beleving. Het is in goede handen.